BVBA oprichtingskosten

Een eerste adviesgesprek zonder enige verplichting is steeds gratis bij Coventis.

Coventis begeleidt u bij het volledige oprichtingsproces:

 • Persoonlijke bespreking van de meest geschikte structuur van uw vennootschap;
 • Nazicht van de beschikbaarheid van de gewenste vennootschapsbenaming in het rechtspersonenregister;
 • Oprichtingsakte/statuten op maat van uw onderneming;
 • Openen van een bankrekening;
 • Ondernemingsnummer / BTW-nummer;
 • Ingevuld aandeelhoudersregister
 • Neerlegging dossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en opvolging publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad
 • Publicatiekosten Belgisch Staatsblad
 • Registratierechten op de waarde van de inbreng
 • Aanvraag tot inschrijving van uw onderneming in de KBO met volledig uittreksel
 • Officiële inschrijvingsrechten KBO
 • Aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds

Het oprichten van een BVBA kan bij ons voor een bedrag van 1750 EUR, exclusief BTW

IN DIT BEDRAG ZIJN DE KOSTEN VAN DE NOTARIS* EN DE PUBLICATIEKOSTEN BELGISCH STAATSBLAD WEL INBEGREPEN !

DIT LEVERT U EEN BESPARING OP VAN ONGEVEER 800 EUR IN VERGELIJKING MET HET DIENSTENPAKKET AANGEBODEN DOOR CONCULLEGA'S

(*) De inbegrepen erelonen van de notaris zijn berekend op een standaard maatschappelijk kapitaal van 18600 EUR. Indien uw maatschappelijk kapitaal meer dan 18600 EUR bedraagt, dient u rekening te houden met supplementaire kost ten belope van 0,5% op het bedrag dat u inbrengt boven 18600 EUR.

OPTIES:

- opstellen financieel plan (350 EUR, excl. BTW)

- maatschappelijke zeteladres (voor meer info, zie www.maatschappelijkezetel.be)

- inschrijving van 2de vestiging in de KBO (85,50 EUR igv bijkomend filiaal of indien uw maatschappelijke zetel verschillend is van uw administratieve zetel)

- verslag bedrijfsrevisor igv inbreng in natura (bv. machines, onroerend goed, etc.)


Enkele spontane getuigenissen van onze vele tevreden klanten:

Lees enkele spontane getuigenissen die klanten recentelijk naar ons gezonden hebben na de oprichting van hun vennootschap met de begeleiding van Coventis:

"Een professionele, maar toch ook persoonlijke aanpak. Snel, accuraat en volgens afspraak. Vakmanschap 'à la carte'."  Josi A.

"U bent de man die beloftes nakomt en behoort tot een uitstervend ras. Top service geleverd. Nogmaals bedankt. Zeer tevreden klant van Coventis."  Robert M.

"Het was een plezier om met jou samen te werken, korte reactietijden en zeer professioneel; uitstekende kennis betreffende de gerelateerde wetten!"  Frank G.

"De hulp van Coventis kan alleen als accuraat, vlot, efficiënt, professioneel en vriendelijk worden omschreven. Ik beveel iedere ondernemer Coventis van harte aan. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd. Het oprichtingsproces verliep erg soepel en precies zoals mij verteld was. Nergens was er een verrassing of iets onverwachts."  Paul C.

"Coventis heeft mij heel erg geholpen bij het opstarten van mijn bvba. Vanaf het eerste gesprek kreeg ik duidelijke informatie en werden concrete afspraken en timing overeengekomen. Deze werden ook perfect uitgevoerd en in minder dan 2 weken was mijn vennootschap opgestart." Gert V.d.P.

"Via deze weg wil ik mijn dank aan u uitspreken voor de vlotte, professionele manier waarop je ons ondersteunde bij de oprichting van onze BVBA. Met je specifieke kennis aangaande een oprichting met buitenlandse partners nam je veel vragen (en tijdsverlies) bij ons weg.  We kunnen en zullen iedereen aanraden om met Coventis te werken indien ze een bedrijf willen starten." Peter V.G.

"Nergens anders te vinden. De professionele, klantgerichte en vooral persoonlijke aanpak van Coventis is exact wat je als beginnende en dus nog onzekere ondernemer nodig hebt. Altijd bereikbaar en nooit een vraag te veel. En dat alles nog eens voor een prijs waarvoor je het zelf niet zou kunnen. Gewoonweg chapeau! Mijn dossier was nog niet rond, en ik had Coventis al aan twee vrienden aangeraden." Mattias D.

"Wij zijn als Nederlands bedrijf uitstekend begeleid in het volledige traject van de oprichting van onze Belgische entiteit.  Men geeft goed advies, is zeer correct en accuraat, uitermate klantgericht en (voor Hollanders belangrijk :-)) ook prijsgunstig.  Wij zijn ambassadeur voor Coventis!" Niels d.V.

"Mijn bedrijf moest snel opgezet worden.  Wim heeft dit adequaat aangepakt en zeer goed begeleid. Ik ben zeer tevreden over het verloop van de opstart alsook over de nazorg door Wim. De grootste meerwaarde van zaken doen met Wim is zijn nooit aflatende positiviteit, geruststellendheid en bereikbaarheid." Schreurs C.

"Uiterst professioneel en efficient !" Bart V.

"Graag wil ik per mail aangeven dat wij heel erg tevreden zijn met de service en hulp die u ons heeft geboden.  Alles is  naar wens verlopen en we zijn zeer positief over de aanpak van zaken.  Mochten wij mensen tegenkomen die een BVBA willen oprichten zullen we Coventis zeker aanraden.  Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet; het was een fijne samenwerking." Selim K.

"... voorts wens ik u hartelijk te bedanken voor uw deskundige en snelle aanpak; dit is werkelijk af zonder mezelf te moeten verplaatsen.  Ik had al een enorm goed gevoel na ons eerste telefonisch contact; ik dacht die man weet waarover hij praat. Hartelijk dank!" Chris V.D.

"Coventis heeft me niet alleen goed geholpen met advies en informatie ivm mijn onderneming; zij hebben ook alle nodige taken uitgevoerd voor de oprichting ervan.  Hun service is zeer accuraat met een snelle responstijd en steeds een duidelijk antwoord op al men vragen.  Ze stonden altijd zowel telefonisch als via mail klaar voor extra informatie of onduidelijkheden.  Mijn vennootschap is op zeer korte tijd up and running gebracht en ik ben enorm tevreden over de samenwerking met Coventis." Dries K.

"...Overigens zijn we zeer tevreden over hoe de zaken zijn aangepakt." John P.

"Professionele pre-analyse van de wensen van de klant; geen push-to-sell mentaliteit; zeer professionele afhandeling van de oprichting, zowel in planning, documentatie en opvolging; altijd open voor Q&A's; klantvriendelijk en meedenkend." Daniel S.

"Van bij de eerste contactname steeds een heldere, professionele uitleg en duidelijke aspraken.  Dit bleef zo tijdens de (uitermate snelle en correcte) afhandeling van de oprichting, en eveneens daarna.  Beroepshalve nam ik kennis van verschillende bedrijven die dergelijke oprichtingen verzorgen, maar het niet al te nauw nemen met de informatieplicht en de degelijke opvolging.  Bij Coventis weet u echter duidelijk waar u aan toe bent. Coventis is een duidelijk voorbeeld van het feit dat uitstekende kwaliteit niet altijd duur betaald moet worden.  Ik heb Coventis dan ook bij verschillende zakelijke contacten aanbevolen, die eveneens zeer tevreden zijn.  Coventis krijgt van mij een toprating." Christoph V.

"100% tevredenheid van mijn kant.  Professionele begeleiding, correcte informatie, steeds bereikbaar, altijd bereid!"  Erik B.

"Zoals me voorspeld werd, op en top professionale, flexibele en zeer customer fiendly onderneming.  Aanpak direct en hands-on, eerlijke uitleg, inspanning die de klantenverwachtingen voldoen, zeer correct en klantvriendelijk, fast go-to-market approach, zeer reactief, zeer professioneel." Tinne DH".

"Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding en het geduld dat u met mij gehad hebt om alles uit te leggen en in goede banen te leiden.  Dankzij Coventis ben ik in staat geweest mij te concentreren op mijn daadwerkelijke bezigheden als IT specialist.  Voorts bedankt ik u voor de juiste informatie en aanwijzingen, zodat ik alle benodigde documenten in korte tijd kon bemachtigen.  De vlotte afhandeling uwerzijds heeft het mogelijk gemaakt dat ik zonder problemen nu en in de toekomst, mijn werkzaamheden op correcte wijze kan verrichten.  Mijn hartelijke dank hiervoor." Albert N.


 

UW ARBEIDSOVEREENKOMST OMZETTEN IN ZELFSTANDIGE DIENSTENOVEREENKOMST
- Hoe risico's en gevolgen van schijnzelfstandigheid vermijden?
- Uw dienstenovereenkomst conform de Wet van 27/12/2006

- Aandachtspunten bij de  uitvoering van uw overeenkomst
- Uw contract afsluiten via een externe beheersvennootschap

Voor meer informatie klik hier.

GRATIS LTD

ALS 2DE VENNOOT
VAN UW BVBA
Voor meer informatie

Contactformulier1000 overblijvende karakters

Captcha beeldHerlaad beeld